דופלקס בתל אביב

בית פלס

שטח הדירה: 200 מ"ר בשתי קומות
הסתיים: שנת 2004

תכנון מחדש ועיצוב פנים של דופלקס בתל אביב.

סגנון העיצוב הוא מודרניסטי וקר. שילוב של רצפות בטון מוחלק וקירות בטון חשופים. הקיר הארוך של הקומה התחתונה אשר נמצא מול הכניסה עובה והוכנסו בו מדפים, נישות, תאורה סמויה ושקועה, קולנוע ביתי. הוא משמש כקיר הדומיננטי בבית ואליו מתייחסים כל שאר האלמנטים.

שימוש בצבעים קרים, שילוב של לבן-אפור-אדום בשתי הקומות.

בקומה למעלה, הוכנסה רצפת זכוכית בחדר העבודה – מעל הסלון כך שיכנס יותר אור אך לא יהיה מעבר של רעש.

גלרייה

פרויקטים נוספים

20160915_104059 (Large)

תכנון בית בגדרה

שטח מגרש: 840 מ"ר שטח בנוי: 470 מ"ר צפי לסיום: אביב 2011 בית בגדרה בשלבי ביצוע מתקדמים. יושב על גבעה. שימוש בחומרים טבעיים בעיצוב החזיתות, …

קרא עוד
תמונה1 (Large)

משרדי חברת אוליאל

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולורס מונפרד אדנדום סילקוף, מרגשי ומרגשח. עמחליף קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס …

קרא עוד
aviv232

בית פרטי בישובי גדרות

שטח המגרש: 500 מ"רשטח בנוי: 190 מ"רהסתיים: שנת 2001 בית פרטי המתוכנן בשתי קומות כאשר החלל הציבורי הינו בגובה כפול וחוצה אותו גשר המחבר בין …

קרא עוד